Haberler

Martlı Göleti ve Şelalesi Turizme Kazandırılacak

Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Bin 400 Rakımlı Akdağ Zirvesindeki Martlı Göleti ile Martlı Şelalesi'nin Turizme Kazandırılacağını Söyledi.

Kütahya'nın Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, bin 400 rakımlı Akdağ zirvesindeki Martlı Göleti ile Martlı Şelalesi'nin turizme kazandırılacağını söyledi.

Simav'ın tabiat turizmi yönünden son derece zengin potansiyele sahip olmasına rağmen bunlardan yeterince yararlanamadığını bildiren kaymakam Ercoşkun, "İlçenin dört bir yanı Abant'ı aratmayacak güzelliklerle dolu piknik alanlarına sahip. Bunlardan bin 450 rakımlı Gölcük krater gölü ve yaylasını herkes biliyor. Yılda binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Aynı güzellikte 1400 rakımlı Akdağ'ın zirvesindeki Martlı Göleti ile Martlı Şelalesi'ni kimse bilmiyor. Martlı Göleti ile Martlı Şelalesi de Gölcük kadar güzel. Şimdilik Orman İşletme Müdürlüğü'nün emrindeki bu iki piknik alanını doğa turizminin hizmetine sunmak istiyoruz. Burasının halkın hizmetine sunulması için çalışma başlatacağım" diye konuştu.

Kaymakam Samet Ercoşkun ve beraberindeki daire amirleri Martlı Şelalesi ile Martlı Göletinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

(MY-EFE-MŞ)

05.05.2007 11:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title