Haberler

Mardin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Bayram Tatili Yoğunluğu

Güncelleme:

Mardin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar memleketlerine gitmek için otogara akın etti. Bilet satış sorumlusu Ahmet Günder, bu yılın geçen seneye göre daha yoğun geçtiğini belirtti. Mardin'e gezmeye gelen bir vatandaş ise Mardin'i çok beğendiğini söyledi.

Mardin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor.

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar şehirlerarası otogarın yolunu tuttu. Mardin Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bilet satış sorumlusu Ahmet Günder, geçen seneye göre bu sene daha yoğun geçtiğini söyledi. 12 yıldır bilet satış işlemi yaptığını belirten Günder, "Hem geliş, hem gidişlerde bayram dolayısıyla yoğunluk var. Bu bayram biraz daha yoğunuz. Günde 80 ile 100 arası gidiş-dönüş yolcusu oluyor. Sadece Mardin merkezde bu kadar oluyor. Diğer ilçelere gelenleri saymıyorum. Yolcu sayılarımız değişiyor. Geçen sene fiyatlarımızı bu sene de değiştirmedik, zam yapmadık. Yolcular rahat bir şekilde seyahat edebilsin diye fiyatları uygun tuttuk. Bayram öncesi bir hafta ve sonrasında bir hafta boyunca yoğunluk oluyor" dedi.

Diyarbakır'dan Mardin'e gezmeye gelen Ramazan Turhan ise, "Mardin'e gezmeye geldim. İşlerden fırsat bulunca bayram tatilini burada yapmak istedim. Geçen sene arkadaşlarımla gelmiştim. Bu sene tek başıma görmeye geldim. Mardin'i çok beğendim. Herkesin de gelip görmesini tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mardin Ulaşım Turizm Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title