Haberler

Öğretmenin 'Heimlich manevrası' öğrencinin hayatını kurtardı

Güncelleme:

Mardin'de bir öğretmen, okulda boğazına madeni para kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. Yaşanan anlar okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyübi İlkokulu'nda 3. sınıf öğrencisi Atiye Özgül'ün nefes almakta güçlük çektiğini fark eden sınıf öğretmeni, diğer sınıflarda derste olan meslektaşlarından yardım istedi.

BOĞAZINDAN MADENİ PARA ÇIKTI

İlk yardım bilgisi alan öğretmenlerden Ferhat Erol, Atiye Özgül'e 'heimlich manevrası' uyguladı. Öğretmenin yaptığı müdahale sonrası boğazından madeni para çıkan öğrenci, rahat nefes almaya başladı.

Öğretmenin 'Heimlich manevrası' öğrencinin hayatını kurtardı

Sınıflardaki öğrenciler meraklı bakışlarla olan biteni anlamaya çalışırken o anlar, okuldaki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayda geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mardin Güvenlik Eğitim Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

nnnnn:

Geçmiş olsunç En güzeli de o para çıktıktan sonra o cocuğa sarılıp rahatlatıyor öğretmen sevgi ve şevkatle. helal olsun hepsine.

36
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA ERCAN İLE HIZLI MATEMATİK:

Bildiğim kadarıyla kısa sürede nefes alma kesilince Allah korusun ölümle sonuçlanan vakalar var, Rabbim bu öğretmenlerimizden razı olsun inşaallah, tekrar geçmiş olsun güzel kızımıza

23
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title