Haberler

Mardin Belediyesinde Sünnet Günü

Mardin Belediyesi bünyesinde bulunan sağlık birimi sünnet sezonunu açtı.

Mardin Belediyesi bünyesinde bulunan sağlık birimi sünnet sezonunu açtı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı birimde 50 çocuğun sünneti yapıldı. Sünnet olan çocukları yalnız bırakmayan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, sünnet şölenine katıldı, çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Şölene Başkan Ayanoğlu'nun yanı sıra, çocukların aileleri, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Sağlık Birimi salonunda düzenlenen sünnet töreninde konuşan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 50 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı günde bir araya geldiklerini belirterek, "Ailelerimizin bu önemli gününe ortak olduğumuz için mutluyuz. Çocuklarını sünnet etme imkanı bulamayan dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ediyoruz. Sünnet için başvuran hiçbir vatandaşımızı geri çevirmiyoruz. Bu arada hiçbir ücret almadan çocukların sünnetini gerçekleştiren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Müdürü Mehmet Sait Uçar'a da teşekkür ediyorum" dedi.

Sünnet sezonunun açılmasıyla Mardin Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sağlık Birimi'nde her Cuma günü sünnet yapılacak. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler önceden Mardin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekiyor. Sünneti gerçekleştiren Sağlık Memuru Doktor Sait Uçar, Sünnet çocuklarına ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Uçar, "Mardin Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hiçbir sorun yaşanmadan sünnetleri gerçekleştirdik. İnşallah çocuklarımızın bu mutlulukları ömür boyu devam eder" şeklinde konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Beşir Ayanoğlu Mardin Belediyesi Mehmet Sait Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title