Haberler

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu."Kırk Yılda Yapılan Hizmetlerin Toplamı Kadar Hizmeti Dört...

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, tarihi kent Mardin'de kırk yılda yapılan hizmeti dört yılda yaptıklarını söyledi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, tarihi kent Mardin'de kırk yılda yapılan hizmeti dört yılda yaptıklarını söyledi.

Hilton Garden İnn Oteli'nde, sivil toplum kuruluşları, meslek grupları,kanaat önderleri ve esnafa yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısında konuşan Ayanoğlu, şeffaf ve hesap verebilir yönetim anlayışları gereği bu toplantılarla Mardin halkına hesap verdiklerini söyledi.

Mardin ile ilgili aldıkları kararlarda mutlaka halkın görüş ve önerilerini aldıklarını belirten Ayanoğlu, yönetime geldikleri günden beri her yıl bu toplantıları düzenlediklerini ve toplumun her kesimine yaptıkları çalışmaları anlattıklarını kaydetti.

Ayanoğlu, halkın ve toplum kesimlerinin desteği olmadan başarılı bir hizmet ortaya konulamayacağını söyleyerek "Halkımıza derdimizi anlatıyoruz, icraatlarımızı anlatıyoruz. Gelen ödenekler ve bu ödeneklerin nerelere harcandığı konusunda hesap veriyoruz. Yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Daha iyi nasıl hizmet ederiz diye gelen konuklarımızın görüş ve önerilerini dinliyoruz. Halkın ve toplum yönetimlerinin desteğini almayan hesap vermeyen yönetimler başarılı olamaz. Bu brifing toplantılarıyla halkımıza hesap veriyoruz." dedi.

Mardin'in hizmetlerin en iyisine layık bir şehir olduğunu söyleyen Ayanoğlu şunları kaydetti:

"Kırk yılda yapılan hizmetlerin toplamı kadar hizmeti dört yılda yaptık. Yaptığımız yatırımlarla Mardin gerçek anlamıyla bir şehir görünümüne kavuştu. Parklar, sosyal yaşam alanları, spor sahalarıyla Mardin çağdaş bir şehir görünümüne kavuştu. Altyapı çalışmaları, çevre yatırımları ve restorasyon çalışmalarıyla Mardin artık geleceğe güvenle bakan bir şehir. İşadamlarının, şirketlerin, holdinglerin yatırım yapmak için sıraya girdiği bir şehir konumuna geldiysek bunda belediyenin yaptığı çalışmaların büyük bir payı vardır. Göreve geldiğimiz günden beri hizmetlerle Mardin'in gündemini tek başına belirliyorsak bu bizler için büyük bir mutluluk vesilesidir. Mardin halkı hizmetlerin en iyisine layıktır."

Muhabir: İbrahim Sincar

Yayıncı: Necdet Doğruyol - MARDİN

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Beşir Ayanoğlu Beşir Ayanoğlu Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title