Haberler

Manisa: Turgutlu 2. Uluslararası Kültür Sanat Ve Bağbozumu Festivali

Manisa'nın Turgutlu İlçesi 2. Uluslararası Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi 2. Uluslararası Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Festival çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren katılımcılar için ödül töreni düzenlendi. Belediyede düzenlenen ödül törenine, genel kategoride 1. olan Ata Seçer, 2. Faruk Keler ve 3. Alper Efe Ataman ile küçükler teşvik kategorisinde, Barış Güven Huzeyfe, Oğuz Gökbulut ve Şükrü Efe Ölgün isimli yarışmacılara ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav verdi. Simav, "Düzenlediğimiz satranç turnuvasına, geniş bir katılım oldu. Çok çekişmeli karşılaşmalar izledik. Dereceye giren ve katılan tüm arkadaşlarımızı kutlarım" dedi.

Öte yandan, gece düzenlenen uluslararası halk oyunları gösterisi öncesi Gürcistan, Acarya Özerk Bölgesi, Makedonya, Bulgaristan Türk ekibi ve Turgutlu Belediyesi halk oyunları ekipleri, Atatürk Bulvarı'nda yapılan kortej yürüyüşüne katıldı. Ardından da 50. Yıl Alanı'nda sahneye çıktı. Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından izlenen halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title