Haberler

Manisa'da "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi kapsamında Kocatepe Mahallesi Sağlık Ocağı Parkı'nda iftar yapıldı.

Manisa Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi kapsamında Kocatepe Mahallesi Sağlık Ocağı Parkı'nda iftar yapıldı. Proje kapsamında bugüne kadar 4 bin 750 kişiye iftar yemeği verildi. Manisa Organize Sanayi Bölgesi sponsorluğunda düzenlenen 600 kişilik iftar programına Vali Abdurrahman Savaş, Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Melih Karakaş, Kocatepe Mahalle Muhtarı İsmail Aşkın ve mahalle halkı katıldı. Vali Savaş iftara katılan vatandaşlarla tek tek tokalaştı. İftar programına katılan engelli Şefik Aslan Vali Savaş'ın yanına gelerek elini öptü ve birlikte fotoğraf çektirdi.

Vali Savaş, "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" Projesi'nin devletin milletiyle birlik ve beraberlik içinde iftar yapmasını, vatandaşlarla tanışma ve kaynaşmayı sağladığını, kardeşliği geliştirdiğini söyledi. Manisa'da 3 yıldır sürdürülen uygulamanın gelecek yıllarda da devam edeceğine inandığını ifade eden Vali Savaş, "Ramazan ayını ilimizde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Programlardan fırsat buldukça vatandaşlarımızla birlikte iftar sofrasına oturuyoruz. Bu güzel gelenek ile iftarı her gün ayrı bir mahallede yaparak, daha geniş kesimlerle bir araya geliyoruz. Böylece vatandaşlarımızı dinleyerek varsa sorunlarını çözme imkanı da bulabiliyoruz" dedi.

İftar öncesi Kuranı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasından sonra İl Müftüsü Sinan Cihan'ın iftar duasıyla oruç açıldı. İftar yemeğinden sonra Vali Abdurrahman Savaş, mahallede bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Vali Savaş, Kocatepe Mahalle Muhtarı İsmail Aşkın'dan mahalle halkında bilgi aldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Savaş Sinan Cihan Kocatepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title