Haberler

Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Temurtaş'tan Kaymakama 'Hoşgeldin' Yemeği

Tekirdağ Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, Malkara Kaymakamı Osman Altın için ’Hoşgeldin’ yemeği düzenledi.

Tekirdağ Malkara Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, Malkara Kaymakamı Osman Altın için 'Hoşgeldin' yemeği düzenledi.

Kardelen Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Tarım Müdürü Cengizhan Erbaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Celal Yılmaz ile Bahaettin Cömert ve muhtarlar katıldı.

Dernek Başkanı Bilal Temurtaş, "Kaymakam beyimize geç de olsa bir hoşgeldin yemeği düzenledik. Amacımız, burada bir yemekten ziyade dayanışma ortamı oluşturmaktır" dedi.

Düzenlenen yemekten dolayı Muhtarlar Derneği Başkanına ve yönetim kurulana teşekkür eden Malkara Kaymakamı Osman Altın da, "Malkara'da gördüğüm izlenim şu ki, çok değerli arkadaşlarımız muhtar olarak seçilmişler. Halkımız bu konuda isabetli davranmış. Çok tecrübeli muhtarlarımız var 4 dönemdir görev yapmış. Malkara, hayvancılık ve süt üretimi noktasında, Türkiye'de benim de uzun zamandır takip ettiğim çok önemli bir ilçedir" ifadelerini kaydetti.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, "Kaymakam beyimizle, muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Umuyorum ki hepimizin ortak düşüncesi daha güzel bir Malkara" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Osman Altın Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title