Haberler

Malatya'da Yaz Spor Okulları Açıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yaz spor okulları açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yaz spor okulları açıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, bugünün Türkiye'de bütün il ve ilçelerde yaz spor okullarının açılış günü ve aynı zamanda Gençlilk Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'nün kuruluş yıl dönümü olduğunu söyledi.

Bu anlamlı günde katılımcıları spor yaparken görmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Fındıklı, "Türk sporu ne kadar tabana yayılırsa  o kadar milli takıma sporcu yetiştirebileceğiz. Dolayısıyla bütün milli takımlarımızın alt yapısı, işte bu karşımızda gördüğümüz sporcularımızın, Türk sporuna katılmalarıyla mümkündür" dedi.

2012-2013 Malatya Basketbol Yerel Ligi'nde mücadele eden takımlara verilen kupa töreninin ardından, spor okulları gösteriler sundu. Törene öğrenciler, aileleri ve öğretmenler katıldı.

Yaz spor okulları kapsamında 5-18 yaş arasındaki çocuklara basketbol, voleybol, futbol, hentbol, atletimz, judo, güreş, boks, atıcılık, bilardo, halk oyunları, badminton gibi branşlarda kurslar düzenlenecek. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fındıklı Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title