Haberler

Mahalli İdareler Müdürüne Veda Yemeği Verildi

Adıyaman Mahalli İdareler Müdürlüğünden Balıkesir Mahalli İdareler Müdürlüğüne atanan Mehmet Akif Çıblak onuruna veda yemeği düzenlendi.

Adıyaman Mahalli İdareler Müdürlüğünden Balıkesir Mahalli İdareler Müdürlüğüne atanan Mehmet Akif Çıblak onuruna veda yemeği düzenlendi.

Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Akif Çıblak'ın valilik toplantı salonunda düzenlenen veda yemeğine Vali Ramazan Sodan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, vali yardımcıları ve valiliğe bağlı birim amirleri katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, 3 yıl ilimize hizmet eden Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Akif Çıblak'a teşekkür ederek, bundan sonraki görev yerinde başarılar diledi.

Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Akif Çıblak ile 3 yıl uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ve verdiği hizmetlerden memnuniyet duyduklarını belirten Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, "Valilik makamına bir sorun taşımadan kendi görevini başarılı bir şekilde yürüttü. Gelen KÖYDES ve diğer ödenekleri takip etmede şeffaf, dürüst ve çok başarılı bir yol izledi.

İlimize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki görev yerinde ve hayatında başarılar diliyorum" dedi.

İl Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Akif Çıblak ise, Adıyaman gibi şirin bir ilde görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, onuruna verilen yemeğe katılan davetlilere teşekkür etti. Çıblak, Adıyaman insanı ile güçlü bir bağ kurduklarını ve bu bağları asla koparmayacağını ifade etti.

Vali Ramazan Sodan, İl Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Akif Çıblak'a günün anısına bir çay seti armağan etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Sodan Balıkesir Adıyaman Baykan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title