Haberler

Lösemili Çocuklar Destek Bekliyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projesi 'Lösemili Çocuklar için Gönüllü Eğitmenlik' başladı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projesi 'Lösemili Çocuklar için Gönüllü Eğitmenlik' başladı.

GAÜN Onkoloji açılış konuşmasını yapan Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, projenin TDP projeleri içinde en uzun soluklu ve örnek proje olduğunu belirtti. Ağarı, projeyi yürüten Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü ve projede yer alan tarih bölümü öğrencilerine, Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Alper Sevinç ve Çocuk Servisi Şefi Doç. Dr. Ali Bay, öğretmenler Nesibe Gerek ve Ali Saman ile çocuk servisi personeline teşekkür etti.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, "Projemizin 5. yılında daha çok çocuklara mutluluk sağlamayı amaçlıyoruz. Lösemili çocuklar için ne yapsak azdır. Bu projeye Gaziantepliler 'in katkı ve desteklerini bekliyoruz. Projemize destek veren başta çocuklarımızın hediyelerini sağlayan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Ağarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title