Haberler

Lapa Lapa Kar Yağışı Altında Referandum Çalışması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari eski milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve beraberindeki partililer, referandum çalışmaları kapsamında sınır köylerindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Hakkari eski milletvekili Abdulmuttalip Özbek ve beraberindeki partililer, referandum çalışmaları kapsamında sınır köylerindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Hakkari genelinde köy ve mezraları dolaşarak referandum çalışması ziyaretlerini sürdüren Özbek ve beraberindeki partililer, zorlu doğa koşullarına da göğüs geliyor. Kar ve çamura saplanan araçlarını kendi imkanları ile kurtararak yollarına devam eden AK Partililer, lapa lapa kar yağışı altında sınır köylerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Çukurca kırsalındaki köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Özbek ve beraberindeki partililer, referandum hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Abdulmuttalip Özbek, AK Parti eski il başkanı Av. Abdülmecit Tahran, AK Parti Çukurca İlçe Başkanı Halil Yıldız ve beraberindeki partililer, referandum çalışmalarından yanı sıra yöre halkının sorun ve sıkıntılarını da dinliyorlar.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çeken Özbek ve beraberindekiler, köylerden umutlu döndüklerini söylediler. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulmuttalip Özbek AK Parti Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title