Haberler

Ladikli Öğretmenler Acem Tekkesi'nde Buluştu

Ladik Akpınar İlk Öğretmen Okulu Mezunları Derneği (LADER) Samsun Şubesi'nce Acem Tekkesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Akpınar'dan mezun olan ve görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret...

Ladik Akpınar İlk Öğretmen Okulu Mezunları Derneği (LADER) Samsun Şubesi'nce Acem Tekkesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Akpınar'dan mezun olan ve görev yapan öğretmenler bir araya gelerek hasret giderdi.

LADER Samsun Şubesi'nin organize ettiği, İlkadım Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Öğretmenler Günü etkinliğine Ladik Kaymakamı Murat Gökoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, LADER Samsun Şube Başkanı Abdullah Dede, Ordu Şube Başkanı Doç. Dr. Bekir Şişman, yönetim kurulu üyeleri ve görev yapan öğretmenler katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda bir araya gelen Akpınar mezunları, bol bol sohbet ederek hasret giderdi. Düzenlenen gecede İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, tüm öğretmenleri gününü kutlayarak katılımcılara gül dağıttı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan LADER Samsun Şube Başkanı Abdullah Dede, LADER'lilerin, bu tür etkinliklerle bir araya gelerek, dayanışma ve kaynaşmayı sağlayarak, dostluklarını pekiştirdiklerini söyledi.

Öğretmenliğin insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu söyleyen Ladik Kaymakamı Murat Gökoğlu, "Ürünü insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte, bizleri yüce gayemize ulaştırma noktasında geleceğimize şekil veren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise konuşmasında şunları kaydetti: "Bir öğrencinin başarısında, kendi yolunu bulmasında, yeteneklerini fark edip geliştirmesinde iyi bir öğretmenin etkisini hemen görebiliyoruz. Aslında birçoğumuzun da böyle minnetle, şükranla hatırladığı öğretmenleri olmuştur. Öğretmenlerimizin fedakarca gayretlerinden söz ederken; bir bakıma tek tek bizlere verdikleri emekten, sonsuz sabır ve sevgiden yola çıkıyoruz ve öğretmenlerimizin en öne çıkan özelliklerinden birinin fedakarlık olduğunu söylüyoruz. Ben bu vesile ile Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan da yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Gecenin finalinde plaket takdimi yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Akpınar Samsun Ladik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title