Haberler

Kyk Yeni Hizmet Binası Vali Dağlı Tarafından Açıldı

Vali Zülkif Dağlı, yüksek öğretimde yurt sorununun kalmadığını açıkladı.

Vali Zülkif Dağlı, yüksek öğretimde yurt sorununun kalmadığını açıkladı. Dağlı Düzce'nin yurt sorununu tamamen çözmüş ender iller arasında yerini aldığına dikkat çekti.

Düzce'nin Soğancı mevkiinde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yeni hizmet binasının açılış törenine katılan Vali Zülkif Dağlı Düzce'nin öğrenci barınma ihtiyacını bütünüyle gidermiş şanslı illerden olduğunu söyledi.

Törenin açılış konuşmasını yapan KYK İl Müdürü Kudret Koz tüm öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini, gelen başvuruların da rahatlıkla kabul edilebileceğini ifade ederek "KYK yeni bir yapılanmaya gitti ve yerinden yönetim ilkesinin mucibince her ilde teşkilatlanmaya başladı. 2016 yılı Ocak ayında prefabrik binamızda hizmetimize başlamıştık. Geldiğimiz noktada Düzce'mizde bütün öğrencilerimizi yerleştirmiş durumdayız ve başvuran her öğrenciyi de yerleştirecek konumdayız. Eski binamız kurumumuzun kalitesini yansıtmıyordu. Bugün modern bir bina olarak yeni binamızı hizmete açıyoruz" dedi.

Vali Zülkif Dağlı Düzce'nin öğrenci barınma ihtiyacını tamamıyla çözmüş ender iller arasında yerini aldığını belirterek "KYK'yı tebrik ediyorum. Çünkü hizmet alanlarının tüm sorunları giderildikten ve iyi bir noktaya geldikten sonra sıra kendi mekanlarını düzeltmeye gelmiş. Çünkü öğrencilerimize tahsis edilen yurtlar bilindiği gibi hizmete açıldı. İl Özel İdaresi imkanları çerçevesinde KYK ile bir protokol gerçekleştirildi. İlimizde Yüksek öğrenimde yurt sorunumuz yok. Bu anlamda 81 il arasında yurt sorununu tamamen çözmüş ender illerdeniz. Bu manada da şanslıyız. KYK önce hizmet alanlarını tamamladı daha sonra kendi hizmet alanını yeniledi. Bunun için kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Uğurluel bir kez daha geliyor

Vali Zülkif Dağlı ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel'in bu kez Kudüs'ü anlatmak için Düzce'ye geleceğini açıkladı.

Dağlı 10 Mart 2017 tarihinde Düzce Üniversitesi Konferans salonunda gerçekleştirilecek programa ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: "Geçtiğimiz günlerde Üniversitemizin konferans salonunda Talha Uğurluel'i ağırlamıştık. Kendisi bize Kutsal Emanetleri anlatmıştı. Kendisinden birde Kudüs'ü bize anlatmasını istedik. Oda bizi kırmadı. KYK Müdürümüzün de gayretleriyle 10 Mart tarihinde Üniversitenin Konferans Salonunda Talha Uğurluel Kudüs'ü anlatacak. Hizmet binamız 27 odadan oluşuyor. Hayırlı olsun." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Talha Uğurluel Zülkif Dağlı Kudüs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title