Haberler

Kuyumcu, Kar Maskeli Soygun Girişimini Şaka Sandı

Konya'da İddiaya Göre Kar Maskeli 2 Kişi, Ellerinde Tabancaylae Sabah Saatlerinde Bir Kuyumcuyu Soymaya Kalktı.

Konya'da iddiaya göre kar maskeli 2 kişi, ellerinde tabancaylae sabah saatlerinde bir kuyumcuyu soymaya kalktı. 48 yaşındaki kuyumcu Abdullah Koyuncu, soyguncuların silahını almaya kaktığı sırada, soyguncularda bayıltmak için sprey sıktı. Koyuncu, belinde tabanca varmış gibi eğilip elini beline attığında ise soyguncular korkup kaçtı. Koyuncu, ise soygun girişimini, kendisine şaka yapıldığını zanttetiğini söyledi.

Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Dumlupınar Mahalesi Kalebşı Sokak'ta bulunan Abdullah Koyuncu'nun sahibi olduğu kuyumcuda meydana geldi. Koyuncu, sabah işyerini açıp, altınları vitrine yerleştirdiği sırada, kar maskeli iki kişi ellerinde tabancayla işyerine geldi. Soyguncuları karşısında gören Koyuncu, soyguncuların tabancasını almak için müdahele etti. Bu sırada soyguncular,

Koyuncu'yu sprey sıkarak bayıltmak istedi. Koyuncu da, belinde tabanca varmış gibi eğilip elini beline attığında ise soyguncular korkup kaçtı. Koyuncu daha sonra polise haber verdi. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede ise güvenlik kamerasının kayıt yapmadığını saptadı.

Yaşadıklarını anlatan Abdullah Koyuncu, "Sabah işyerini açtığımda yüzlerinde kar maskesi olan 2 kişi dükkanıma girerek soygun girişiminde bulundu. Ben ilk önce şaka yapıldığını sandım. Silahlarına hamle yaptığım sırada ellerindeki spreyi sıkarak beni etkisiz hale getirmek istedikleri sırada eğilerek tabancama davranır gibi yaptım. Soyguncular benim tabancam olduğunu sanarak kaçtılar" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title