Haberler

Kutsal Biçer, Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Madalya ile Döndü

Judo Yıldız Milli Takımı’yla birlikte Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda mücadele eden Yalovalı sporcu Kutsal Biçer, bronz madalyanın sahibi oldu.

Judo Yıldız Milli Takımı'yla birlikte Makedonya'nın Başkenti Üsküp'te düzenlenen Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda mücadele eden Yalovalı sporcu Kutsal Biçer, bronz madalyanın sahibi oldu.

Yalova'ya judo branşında ulusal anlamda ilk madalyayı getiren 14 yaşındaki sporcu, başarısını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'la paylaştı. Üsküp'te 34 kiloda mücadele eden Kutsal, altın madalyayı kıl payı kaçırdığı için üzgün olduğunu ancak Yalova'ya madalya ile döndüğü için ise sevinçli olduğunu söyledi.

Judo Yalova Temsilcisi Timuçin Biçer, "Türkiye'nin toplam 19 madalya kazandığı Balkan Şampiyonası'na günde ortalama 2 saatlik haftada 6 günlük yoğun antrenman programı ile hazırlanan Kutsal, 34 kiloda Balkan üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Başta milli takım antrenörleri olmak üzere dereceye giren milli takım sporcularımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca ilimizde ilk kez böylesi bir başarıya imza atmanın gururu içerisindeyiz inşallah devamı gelecek" dedi.

Kutsal'ı tebrik eden Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Yıldızlar Balkan Şampiyonası'nda ilimize ilk kez madalya kazandıran sporcumuz Kutsal Biçer ve babası Judo İl Temsilcimiz Timuçin Biçer'i tebrik ederim. Madalya ile başladığımız bu yolda inanıyoruz ki şampiyonlukta yakındır. Sporcumuzu kutluyor başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaplan Makedonya Yalova Üsküp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title