Haberler

Kutlu Doğum Haftası

Niğde merkeze bağlı Kiledere Beldesi Şehit Emrah Eryılmaz Ortaokulu'nda Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Niğde merkeze bağlı Kiledere Beldesi Şehit Emrah Eryılmaz Ortaokulu'nda Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Niğde Müftülüğü İl Vaizi Seyfullah Aruk, Kiledere Belediye Başkanı Sami Adıgüzeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan okul müdürü İbrahim Aktaş, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

Programa konuşmacı olarak katılan İl Vaizi Seyfullah Aruk, "Böyle bir günde bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1442. yıldönümündeyiz. Geçen yıl başkanlığımızın teması kardeşlikti. Bu yıl ise

'İnsan onuru' ile insanlığın ihtiyaç duyduğu onura dikkat çekilmiştir. Dünya alemi bir okul ise, biz de bu okulun öğrencileriyiz. Kitabımız Kur-an-ı Kerim, öğretmenimiz ise Hz. Muhammed'dir" dedi.

Okul öğrencileri tarafından şiir ve ilahiler okundu.

Hafta nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verildi. - NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Ekinci Kiledere Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title