Haberler

Kütahyaspor Teknik Direktörü Uzunköprü: İlk Yarı Hedefimiz 20 Puan"

Spor Toto 3.lig 1.Grup 8. Hafta mücadelesinde evinde Kartalspor’u 3-2 yenen Kütahyaspor’da yüzler gülüyor.

Spor Toto 3.lig 1.Grup 8. Hafta mücadelesinde evinde Kartal spor'u 3-2 yenen Kütahya spor'da yüzler gülüyor.

Dumlupınar stadında oynanan karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Kütahya spor'un teknik patronu Cevdet Uzunköprü, ilk yarıda takım olarak hedeflerinin 20 puan olduğunu söyledi.

İlk yarı sonunda 20 puan topladıkları takdirde, ikinci yarı taraftarın bambaşka bir Kütahya spor izleyeceklerini vurgulayan Uzunköprü ; Üç gün ara ile üst üste üç maç yaptık ve bunların içinde çok zor Kocaeli deplasmanı da vardı. Kartal maçı ise dönüm maçımızdı. Altı haftadır kazanamamamız dan dolayı oyuncularımızda biraz moral çöküntüsü vardı. Ama hafta içi çok iyi hazırlandık. Kartalspor geçen sezon ikinci ligde idi ve halen sekiz oyuncusu takımda oynuyor. Böyle bir takımı yendikleri için oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti altı haftadır bizi destekleyen, galibiyet hasretinde olan taraftarlarımıza armağan ediyorum. Taraftarlar bizlere desteğe devam etsinler. Kulüp olarak bu zorlu süreci atlattığımızda ileride bambaşka bir Kütahya spor görecekler" dedi.

Kulüpte hiç kimsenin Kütahyaspordan büyük olmadığının altını çizen teknik direktör Cevdet Uzunköprü; " Bu süreçte en büyük görev taraftara düşüyor. Onların desteğine çok ihtiyacımız var.Şunu belirtmek istiyorum buradan herkes gelip geçer, ancak hiç kimse Kütahyaspordan büyük değildir. Bu ligde isim oynamıyor. Durarak oynayan oyuncuları oynatmayacağımı geçen haftalarda da söylemiştim. Taraftarlar şuna emin olsunlar,bu takımda sahaya yüreğini ortaya koyan, koşan savaşan oyunculara yer veriyoruz. Kütahya spor takımında yıldız oyuncu diye bir isim kullanmıyoruz, bizde yıldız oyuncu yoktur. Bu ligde yıldız oyuncu yok, yıldız oyuncu oynamıyor bu ligde, oynamış olsaydı zaten Kütahya spor bugün burada bu durumda olmazdı" diye konuştu.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Uzunköprü Kartalspor Dumlupınar Kütahya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title