Haberler

Kütahya Valisi Kocatepe, Simav'da İncelemelerde Bulundu

Kütahya'nın Yeni Valisi Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen ve Bayındırlık Müdürü Vahit Okumuş ile Birlikte Simav'da İncelemelerde Bulundu.

Kütahya'nın yeni Valisi Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen ve Bayındırlık Müdürü Vahit Okumuş ile birlikte Simav'da incelemelerde bulundu.

Vali Kocatepe, 200 yatak kapasiteli Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi, belediyece işletilen 800 yatak kapasiteli Eynal kKaplıcaları, hayırsever okulları ile eğitim ve sağlık alanında yapımı devam eden yatırımları gezdi. Simav'da gezip incelemelerde bulunduğu resmi dairelerle yatırımlarda hiç bir eksik kusur bulamayan Vali Şükrü Kocatepe, Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ve daire müdürlerine teşekkür etti, destek sözü verdi. Turizm başta olmak üzere Simav'ın tarım yönünden büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten Vali Şükrü Kocatepe, "Simav'ı ve Simav'ın sıcak samimi ve dost canlısı insanlarını yakından tanımaktan büyük onur ve gurur duydum. Doğma büyüme Uşaklı olarak Simav'ı önceden de tanıyordum. Ancak Simav'ın kısa sürede bu kadar gelişip büyüdüğüne şahit olmak beni gururlandırdı" dedi.

Yapımı devam eden yatırımların bir an önce tamamlanması için elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirten Vali Şükrü Kocatepe, "Simav Kütahya'nın en güzel ve en şirin ilçelerinden birisi, tarım ve turizm potansiyeli yönünden kendi kendine yeten bir ilçesi. Jeotermal enerji kullanılarak ilçede sürdürülen seracılık faaliyetlerinin desteklenerek organize seracılığa dönüştürülmesi ve daha çok vatandaşa istihdam sağlanması gerekiyor. Simav'ın eğitim alanında elde ettiği başarıları yakından takip ediyorum. Verilen sağlık hizmetinin yanı sıra temizliği tertip ve düzeniyle Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'ni çok beğendim. Hayırseverlerin katkılarıyla yapılan okulların eğitimin kalitesinin artırılmasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonra bize düşen görev elimizden geldiğince Simav'a destek olmak" diye konuştu.

Vali Kocatepe, Kütahya-Simav karayolunun standart dışı kalan Gediz-Simav arasındaki bölümünün yapılması için yetkililerle görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Yolun kalan kısmının standart hale getirilmesi için çalışmalara destek vereceğim" dedi.

(MY-EFE-MŞ)

27.04.2007 11:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title