Haberler

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve diğer kurum yetkililerini ziyaret etti

Güncelleme:

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç ve İl Tarım ve Orman İl Müdürü Emre Yeniay'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, kurumlar arası iş birliği ve dayanışma konuları ele alındı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, yeni göreve başlayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Ünkoç ve İl Tarım ve Orman İl Müdürü Emre Yeniay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde, kurumlar arası iş birliği ve dayanışma konuları ele alındı. Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, yeni göreve başlayan kurum yetkilileriyle ildeki kurum ve kuruluşların birlikte hareket etme, şehrin potansiyelini artırma vizyonunu paylaştı.

Ziyaretler sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, şehrin simgesi haline gelen çini sanatının özel bir örneği olan tabakları, yeni göreve başlayan kurum yetkililerine hediye etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Yeniay Kamu Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title