Haberler

Kütahya'da Cami Market, çocuklara ücretsiz alışveriş imkanı sunuyor

Güncelleme:

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan Naşa beldesindeki Büyük Camiinde açılan Cami Market, mukabele, yatsı ve teravih namazına gelen çocuklara ücretsiz alışveriş imkanı sağlıyor. Camii Market, çocuklara camiyi sevdirmek ve namaz bilincini kazandırmak amacıyla kurulmuştur.

Kütahya'nın Simav ilçesi Naşa beldesi Büyük Camiinde açılan Cami Market'in mukabele, yatsı ve teravih namazına gelen çocuklara ücretsiz alışveriş imkanı sunulduğu bildirildi.

İlçe Müftülüğüne bağlı Naşa beldesindeki Büyük Camide her sene olduğu gibi mukabele, yatsı ve teravih namazına katılan, oruç tutan öğrencilere hizmet vermeye yönelik hazırlanan "Cami Market" açıldı. Mukabele, yatsı ve teravih namazına gelen günlük ortalama 35 kız ve 33 erkek öğrenciye haftanın belirli günleri Cami Marketten ücretsiz alışveriş imkanı sunuluyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Naşa Büyük Camii Din Görevlisi Zafer Demircan: "Amacımız çocuklarımıza camiyi sevdirmek, namaz şuuru kazandırmak, imanlı, ahlaklı bir nesil yetiştirmektir. Camii Market'i de bu amaca ulaşmak için bir vesile olarak kurduk ve yıllardır ücretsiz bir şekilde gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Camii Marketimizde eksilen ürünler hayırsever kardeşlerimizin desteği ile tekrar tamamlanıyor. Cami Marketimize maddi ve manevi katkıda bulunan, bulunmaya devam eden bütün hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alışveriş Kütahya Simav Cami Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title