Haberler

Kütahya'da Bayram Coşkusu

Kütahya Vali Vekili Mustafa İngenç, Kurban Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Kütahya Vali Vekili Mustafa İngenç, Kurban Bayramı münasebetiyle Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleri ile Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.Ziyarete Vali Vekili Mustafa İngenç ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, daire müdürleri, kurum yetkilileri ve çalışanları katıldılar.

İngenç ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte polisevinde İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek onlarla bayramlaştı. İngenç, jandarma teşkilatını da ziyaret etti.

Mustafa İngenç, Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan bayramlaşma programında kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Mustafa İngenç Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title