Haberler

Kuşadası'nda Beşiktaş Spor Okulu Açıldı

Kuşadası'nda Beşiktaş Spor Okulu Açıldı. 5 Yıldızlı Kuşadası Adakule Otel Bünyesinde Hizmete Giren Beşiktaş Spor Okulu'nda Akademik Öğretim Kadrosuyla Dünya Standartlarında Eğitim Verilecek.

Kuşadası'nda Beşiktaş Spor Okulu açıldı. 5 yıldızlı Kuşadası Adakule Otel bünyesinde hizmete giren Beşiktaş Spor Okulu'nda akademik öğretim kadrosuyla dünya standartlarında eğitim verilecek.

Kuşadası'ndaki Beşiktaş Spor Okulu'nun tanıtımı için Adakule Otel'de düzenlenen yemekli toplantıya, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Kuşadası Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Adakule Otel Genel Koordinatörü Cem Melek ve Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Süphi Akdoğ ile Kuşadası'nda eğitim veren okulların müdürleri ve beden eğitim öğretmenleri katıldı.

Tanıtım toplantısının açılışında konuşan Adakule Oteli Genel Koordinatörü Cem Melek, tüm imkanları Adakule Otel tarafından sağlanan Beşiktaş Spor Okulu'nda geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, Beşiktaş Spor Okulu'nun Doç. Dr. Reşat Kartal'ın yönetiminde hizmet vereceğini söyledi. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen de Adakule Otel'in doğal çim sahaları ile örnek bir tesis olduğunu belirterek, “Beşiktaş Spor Okulu ile Kuşadası'nda ilk adım atılmıştır. İkinci hedef ise Adakule Otel gibi tüm turistik tesislerin spor takımlarının kampı için ortam oluşturmalarıdır. Zira, Kuşadası özellikle iklim olarak spor takımlarının kamp yapacağı ideal ortama sahiptir. Kuşadası, Antalya ve diğer bölgelere göre son derece önemli olan bu avantajını mutlaka kullanmalıdır. Beşiktaş Spor Okulu'nu Kuşadası'na kazandıran Beşiktaş Kulübü ve Adakule Otel yöneticilerini kutluyorum" diye konuştu.

(ZH-İK) 25.02.2008 11:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title