Haberler

Kuşadası Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Kuşadası Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Bugün Yapıldı. Belediye Binasının Altındaki Salonda Gerçekleştirilen Toplantının Gündemi 8 Maddeden Oluşuyor.

Kuşadası Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantısı bugün yapıldı. Belediye binasının altındaki salonda gerçekleştirilen toplantının gündemi 8 maddeden oluşuyor.

Sabah saatlerinde başlayan belediye meclis toplantısında beklenildiği gibi, Mayıs ayı toplantısında Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan olmadığı için ertelenen 22 adet imar planı ilave olarak ta gündeme alınmadı.

8 maddeden oluşan gündemle başlayan Kuşadası Belediyesi Meclis Toplantısı'nda ilk olarak birliklere meclis üyeleri arasından üye seçimleri gerçekleştirildi. Nilgün Öğünçlü ve Zafer Üstün Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne, İlhan Aygüneş, Yahşi Karamollaoğlu ve Talat Akar Kuş-Atak Hizmet Birliği'ne, Abdullah Sarı ve Talat Akar Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği'ne ve Ahmet Altunsoy ve Yahşi Karamollaoğlu ise Tarım alanlarının belirleme komisyonu'na üye olarak seçildi. Toplantıda toptancı hali işgali ile hallerden alınan teminat mektubu miktarı 3 bin YTL'den 7 bin 260 YTL'ye çıkartılırken, gıda satışı yapılan yerlerden çalışma izni için 250 YTL alınmasına karar verildi. İller Bankasıyla ilgili yanlış alınan meclis kararının düzeltilmesinin ardından ise komisyonda bekleyen konular ile meclis kararlarına itirazlar görüşüldü.

(ZH-DAK-Mİ-

(ZH-DAK-Mİ-)

07.06.2007 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title