Haberler

Kurban Bayramı Öncesi Kırşehir Protokolü Şehitlikte

Kurban Bayramı nedeniyle Vali vekili Serdar Polat ve il protokolü şehitliği ziyaret ederek şehitlerin ruhuna dua okudular.

Kurban Bayramı nedeniyle Vali vekili Serdar Polat ve il protokolü şehitliği ziyaret ederek şehitlerin ruhuna dua okudular.

Kurban Bayramı arifesinde Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ne yapılan ziyarete Vali vekili Serdar Polat' ın yanı sıra Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Şehit Aileleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Sarıca, jandarma ve emniyet mensupları ile şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlik ziyareti İl Müftü Vekili Şinasi Öztürk'ün yaptığı duanın ardından şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bırakan Serdar Polat' ın Vatan ve milletin huzuru ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizi minnetle anıp, onları rahmet ve saygı ile andıklarını söyledi.

Şehit Hava Pilot Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliğine yapılan ziyaret, Vali vekili Serdar Polat' ve beraberindeki protokolün şehit yakınlarıyla sohbet etmesiyle sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Serdar Polat Kırşehir Yerel Haberler

title