Haberler

Kulu Ziraat Odasından Mazot ve Gübre Desteği Uyarısı

Konya’nın Kulu ilçesi Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, 2015 yılı mazot ve gübre desteklemeleri başvurusu için son günün 31 Aralık olduğunu söyledi.

Konya'nın Kulu ilçesi Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, 2015 yılı mazot ve gübre desteklemeleri başvurusu için son günün 31 Aralık olduğunu söyledi.

Kulu Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, çiftçilerin ilçe tarım müdürlüğüne dosyalarını teslim ettiğini ancak sonradan verilen mazot ve gübre desteği için dilekçelerini vermeyen çiftçilerin dosyalarının yapılmamış sayılacağını belirterek, çiftçilerin ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanarak muhtarlar aracılığıyla askıya çıkartılan isim listelerini kontrol etmelerini istedi. Listede ismi olmayan çiftçilerin 31 Aralık Perşembe günü mesai bitimine kadar müdürlüklere giderek dilekçelerini tamamlamaları gerektiğini ifade eden Erdoğan aksi halde 2015 mazot ve gübre desteklemelerinden faydalanamayacaklarını belirtti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Erdoğan Konya Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title