Haberler

Kulu Belediye Başkanı Yıldız, Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Başkan Ahmet Yıldız, beraberinde AK Parti Kulu İlçe Başkanı Reşat Eken, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tuncay ve AK Parti Kulu İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Kulu Devlet Hastanesi'ne gitti.

Ardından 2 No'lu Kemaliye Toplum Sağlığı Merkezi ile Sağlık Grup Müdürlüğünün bulunduğu 1 No'lu Karşıyaka Toplum Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Yıldız, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.

Başkan Yıldız, İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkez Müdürü Dr. Şerif Parlak'ı makamında ziyaret etti. Yıldız, ziyarette, günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergesinin bir kolunun da sağlık hizmetlerinde ulaşılan nokta olduğunu belirtti.

Yıldız, bu noktaya erişmek için, fiziki şartların yanı sıra, sağlık çalışanlarına da büyük görevler düştüğünü bildirdi.

Dr. Şerif Parlak ise bu günde kendilerine en büyük ödülün ilçede 22 yıldır görev yapan meslektaşları Uzman Dr. Enver Sönmez'in Konya bazında "yılın doktoru" seçilmesi olduğunu kaydetti.

Muhabir : Saim Erel

Yayıncı : Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Yıldız Tıp Bayramı 14 Mart Kulu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title