Haberler

Küçükköy Belediyespor'da Murat Akıner Başkan Seçildi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin güzide spor kulübü Küçükköy Belediyespor'un önceki gün saat 18.00'da yapılan olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde kulüp başkanlığına Murat Akıner getirildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin güzide spor kulübü Küçükköy Belediyespor'un önceki gün saat 18.00'da yapılan olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde kulüp başkanlığına Murat Akıner getirildi.

Küçükköy Belediyespor Kulüp Tesislerinde yapılan genel kurul, divan başkanlığına Hüseyin Uzunoğlu, divan katipliklerine de Ali İhsan Erbil ile Ersan Bahar'ın seçilmesiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın genel kurula katılan delegeler tarafından topluca söylenmesinin ardından, kulübün 2011-2012 futbol sezonunun faaliyet raporu ve hesap raporları okunarak yapılan oylamayla kabul edildi. Küçükköy Belediye ve Kulüp Başkanı Mesut Ergin'in de hazır bulunduğu genel kurulda, kulübün sezon içinde arzulanan bir ligi geçiremediği ve kulübün BAL liginden Süper Amatör lige düşmesinin ligdeki son karşılaşmada spor ahlakı dışında meydana gelen olaylar ile Balıkesir Belediyespor'un ligde kaldığı ve Küçükköy Belediyespor'un ligden düşmesine bağlandığı gözlendi.

Kulüp yönetimi olarak alt yapıda bulunan tüm takımların lig içinde başarılı oldukları U-16 takımının Edremit Körfezi şampiyonu olmasının yönetimi son derece mutlu ettiği vurgulandı. Küçükköy Tafil Turkkan Stadı'nın bu yıl ışıklandırılacağının müjdesinin ardından, kulübün hesaplarında ise 2011 yılında 159.250 lira gelir, 159.239 lira gider, 2012 yılında ise 152.250 lira gelir, 142.270 lira gider yapıldığı açıklandı.

Yapılan genel kurulda, geçen dönemin kulüp başkanı Mesut Ergin, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın BAL liginde başarısız olmadığını vurgulayarak, "Ancak bu ligde farklı bir statü olduğundan takımımız arzuladığı dereceleri alamadı. Son maçta, Balıkesir Belediyespor'un rakibine attığı şaibeli gollerle, şaibeli bir şekilde galip gelmesiyle Küçükköy Belediyespor BAL liginden düşmüştür. Sizlerden tek arzum, takımımızın alt yapıdaki gençlerine sahip çıkarak onları en iyi şekilde liglerde oynatmanızı diliyorum. Belediye olarak kulübümüz sahasını ışıklandırdık. Yeni yönetime başarılar diliyorum" diye konuştu. Ergin'in konuşmasının ardından, seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde kulübün yeni yönetimine; Murat Akıner, Mustafa Yıldız, Samet Varol, Ali Ergin, Hasan Pişkin, Selahattin Alan, Muhammet Küçük, Alper Lale, Volkan Ataş, Berkant Türkmen, Cedat Doğan, İbrahim Çiftçi, Günay Benli, Bahattin Elmas ve Sedat Ömür seçilirken, kulübün denetleme kurulu üyeliklerine ise; Suat Doğan ve Namık Zafer getirildi.

KÜÇÜKKÖY YETENEKLİ FUTBOLCULARLA LİGDE MÜCADELE EDECEK

Yapılan seçimlerin ardından konuşan Küçükköy Belediyespor'un yeni kulüp başkanı Murat Akıner, kendilerine gösterilen teveccüh nedeniyle genel kurul üyelerine teşekkür etti. Küçükköy Belediyespor'un 2012-2013 futbol sezonunda genç ve yetenekli futbolculardan kurulu bir kadro ile Süper Amatör Ligde mücadele edeceğini belirtti. Genel kurul toplantısının ardından, çiçeği burnunda kulüp başkanı Murat Akıner, geçen dönemin kulüp başkanı Mesut Ergin'e teşekkür etti. Ergin'de Akıner ve yönetimine yeni sezonda başarılar diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ergin Balıkesir Küçükköy Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title