Haberler

Küçükçekmece'deki 'Parklarda Sanat Var' Etkinliklerine Büyük İlgi

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği ‘Parklarda Sanat Var’ etkinliği Cennet Meydan’da sevilen sanatçı Melek Büyükçınar konseriyle başladı. 15 Eylül’e dek 15 ayrı noktada devam edecek programların ilk etkinliğine Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği 'Parklarda Sanat Var' etkinliği Cennet Meydan'da sevilen sanatçı Melek Büyükçınar konseriyle başladı. 15 Eylül'e dek 15 ayrı noktada devam edecek programların ilk etkinliğine Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Parklarda Sanat Var" etkinlikleri çeşitli sanat aktiviteleriyle 7'den 70'e herkesi bir araya getiriyor. Gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi karşısı Havuzlu Park, İnönü Mahallesi Şehit Piyade Er Lokman Eker Parkı, Yarımburgaz Hasanoğlu Deresi Parkı'nda gerçekleştirilen ritim, ebru, tasarım, matematik atölyelerinde alanında uzman eğitmenlerle birlikte keyifli vakit geçiren çocuklar, açık havada hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu.

Cennet Meydan ve Göl Kenarı'ndaki açık hava sinema gösterimine katılan vatandaşlar da 'Dedemin İnsanları' ve 'Beynelmilel' filmlerini sevdikleriyle birlikte izleyerek, açık havanın tadını çıkardı. İlk gün etkinlikleri kapsamında sahne alan Melek Büyükçınar ise müzikseverlerden beğeni topladı.

Kentlinin sanat aktivitelerine katılımını teşvik etmek amacıyla kültür-sanat etkinliklerini açık havaya taşıdıklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şunları söyledi:

"Küçükçekmece'de herkes için sanat hedefiyle gerçekleştirdiğimiz 'Parklarda Sanat Var' etkinlikleri, vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle sürüyor. Bir ay boyunca devam edecek programla, Küçükçekmece'nin her yerine sanatı taşıyacağız ve sanatseverlerle buluşturacağız. Yoğun ilgileri için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Etkinliklerimize katılan 7'den 70'e herkes, kendisi için bir sanat aktivitesi bulabilir. Doğanın içinde sanatı soluyacağımız, yaz akşamlarının tadını hep birlikte çıkaracağımız etkinliklerimize tüm İstanbul halkını bekliyoruz."

Küçükçekmece'nin parkları ve meydanları bir ay boyunca sinema gösterimleri, konserler ve caz günlerinden oluşan kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra her yaşa hitap eden sanat atölyelerine ev sahipliği yapacak. 'Parklarda Sanat Var' etkinlikleri, 15 Eylül'e dek Selçuklu Parkı Amfi, Seyir Parkı, Sultanmurat Ahmet Taner Kışlalı Parkı, Söğütlüçeşme Mahalle Parkı, Yaşar Kemal Sanat Evi, Sefaköy Atatürk Parkı, Atakent Mahallesi Menekşe Parkı, Fevziçakmak Meydan, Kanarya Mahallesi İskete Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Orhan Kemal Parkı'nda devam edecek.

Kaynak: ANKA / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Küçükçekmece Eylül Sinema Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
title