Haberler

Krempark 1. Halk Koşusu Yapıldı

Düzce’nin tek alışveriş merkezi Krempark AVM tarafından bu yıl ilk kez ödüllü halk koşusu düzenledi.

Düzce'nin tek alışveriş merkezi Krempark AVM tarafından bu yıl ilk kez ödüllü halk koşusu düzenledi. 200 koşucu dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Kremparmk AVM tarafından bu yıl bir ilke daha imza atıldı. Alışveriş merkezi tarafından Halk Koşusu düzenlendi. Mergiç Yolu'ndan başlayan ve yaklaşık 3 kilometre süren yarışlar Krempark AVM önünde son buldu. 15 yaş üzeri genci yaşlısı toplam 200 kişi dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Koşuda erkeklerde 1. Maksune Demir, 2. Oğuzhan Kırcı 3. ise Necati Aktaş oldu. Bayanlarda 1. Merve Çelik, 2. Bilge Gül Ozan, 3. ise Betül Yıldız oldu.

Ödüllü Yarışmada Krempark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Osanmaz tarafından birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye ise 500 TL hediye çeki verdi. Ayrıca ilk üçe giren bayanlara ise çeyrek altın verdi.

Kendisi de düzenlenen yarışmada eşofmanlarını giyip koşan Krempark AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Osanmaz "Krempark AVM olarak bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Bir çok güzel etkinliğe de imza atıyoruz. Bu yıl da ilk kez halk koşusu yaptık ve yoğun bir katılım oldu. Pazar günü buraya gelip bizimle birlikte koşan herkesi tebrik ediyorum. Halk koşusu yarışmamızı geleneksel hale getireceğiz" dedi.

Yarışmada ilk 50'ye giren koşuculara da Krempark Avm yönetimi tarafından sinema bileti hediye edildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title