Haberler

Koto, İzmit İftarında Binleri Ağırladı

Kocaeli Ticaret Odası, oda tesislerinde düzenlediği organizasyonda 2 bin 500’ü aşkın davetliyi iftar sofrasında buluşturdu.

Kocaeli Ticaret Odası, oda tesislerinde düzenlediği organizasyonda 2 bin 500'ü aşkın davetliyi iftar sofrasında buluşturdu.

Kocaeli Ticaret Odası'nın gelenekselleşen Ramazan programı '7 ilçede 7 iftar' bu yıl da tüm coşkusuyla devam ediyor. Odanın hizmet alanında bulunan ilçelerde düzenlenen programlarda, oda üyeleri, aileler ve çalışanları ağırlanıyor, birlik ve beraberlik ruhuyla istişare ortamları da oluşturuluyor. KOTO'nun İzmit iftarı, odanın sosyal tesisleri olan Beyt'ül Kebap'ta gerçekleşti.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ'ın, yönetim kurulu, meclis üyeleri, genç ve kadın girişimciler kurulu üyeleriyle birlikte ev sahipliği yaptığı iftara; 2 bin 500'ü aşkın davetlinin yanı sıra TÜİK Bölge Müdürü Zeki Bostancı, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, MÜSİAD, KATSİAD, ATİK, BAŞSİAD ve KOSİAD derneklerinin başkanları, siyasi parti ile STK temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda hep birlikte oruç açan davetliler, yapılan yemek duasının ardından odanın çalışmalarının anlatıldığı tanıtım filminin izledi. Gecenin sonunda konuklarına hitap eden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, "Kocaeli, Türkiye için ne kadar önemli ise, İzmit'in de Kocaeli'de o kadar önemli. Türkiye'nin Asya ile Avrupa'daki en önemli geçiş noktası üzerinde olan, 3 bin yıldan fazla geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan İzmitimiz, bugün geldiğimiz noktada 'Türkiye'nin ekonomi santrali olan' Kocaeli'nin kalkınmasında da öncü ilçe konumundadır. Öyle ki, Cumhuriyet tarihinin ilk sanayi kuruluşu olan Seka Kağıt Fabrikasıyla birlikte, Kocaelimize sanayi şehri unvanını kazandıran İzmit; kentimizin dinamo ilçesidir. Bugün Türkiye için Kocaeli ne denli önemli ise, İzmit de Kocaeli için o kadar önemli ve değerlidir" dedi.

Kocaeli Ticaret Odası'nın 7 ilçede, üyelerinin ve ihtiyaç sahiplerinin katılımları ile düzenlediği iftar programlarının ve öncesindeki üye ziyaretlerinin, bir olmak ve müştereken ticaretin geliştirilmesi amacıyla çözümler üretmeye dönük düzenlendiğini ifade eden Başkan Özdağ; "Her zaman dediğimiz gibi, iftarlarımıza katılan üyelerimiz, muhtaçlıklarından değil, bir aile ferdi olarak programlarımıza katılıyorlar. Bu arada elbette resmi otoritelerden talebimize binaen ihtiyaç sahipleri de bu programlarda üyelerimizle birlikte yer alıyorlar. Derdimiz üyelerimize fayda sağlamak, üyelerimizle bir olmak, aile olmaktır. Biz bu işi, şov için veya reklam için değil, paydaşlarımıza ve içinde bulunduğumuz topluma karşı sorumluluklarımıza binaen yapıyoruz. Bakınız ben ve yönetimim; zerre miskal ne haksızlık ne hukuksuzluk yaptık. Çalışmalarımıza devam ediyor ve sakin bir şekilde hukuki isleyişi takip ettik ve ediyoruz" diye konuştu.

Son günlerde kendisinin de içinde oldu adli süreç hakkında konuşan Başkan Özdağ, "Benim de kişisel olarak verilemeyecek hiçbir hesabım yok. Korktuğum çekindiğim bir meselem de yok ve olmadı. Geceli gündüzlü sizlere nasıl hizmet edebiliriz diye uğraşıyoruz. Siz eğer bundan, yaptıklarımızdan icraatımızdan, memnun değilseniz, ben ancak buna itibar eder, bunu dikkate alırım. Şimdiye kadar da herhangi bir üyemizden, samimiyetle söylüyorum, bir eleştiri dahi almış değilim. Sizlerin bu desteği ve varlığı bizlere güç ve heyecan veriyor. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Korkmadan endişe etmeden, sizinle birlikte, sizden güç ve heyecan alarak yolumuza devam edeceğiz. Bu odanın bir kuruş parasını peşkeş çekmedik, kimsenin de elini sürmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Sizlere en iyi hizmeti vermek için gece gündüz uğraşmaya devam ediyoruz. Ben sadece size inanır, size güvenir ve itibar ederim, başka da kimseye etmem, boyun da eğmem" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Karagöz Murat Özdağ Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title