Haberler

Koto'dan 600 Kişilik İftar Programı

Kocaeli Ticaret Odası’nın 7 ilçede 7 iftar programlarının finali Başiskele’de gerçekleşti.

Kocaeli Ticaret Odası'nın 7 ilçede 7 iftar programlarının finali Başiskele'de gerçekleşti.

Kocaeli Ticaret Odası'nın bu yıl 4.'sünü düzenlediği 7 ilçede 7 iftar programlarının finali Başiskele Sırça Köşk'te gerçekleşti. Kartepe'den başlayıp Başiskele'de sona eren iftar programlarına bugüne kadar yaklaşık 6 bin davetlinin katıldığı açıklanırken, Başiskele iftarında ise 600'ü aşkın davetli ağırlandı. KOTO'nun iftar öncesi üye ziyaret geleneği Başiskele'de de sürdü. Günün ilk saatlerinde Başiskele'ye giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Murat Altun, Semih Barış, Meclis Üyeleri; İbrahim Atalay, Mikail Kayacı, Volkan Yılmaz, Alp Kayalar, Mehmet Kaya, 6. Meslek Komitesi Başkanı Abdülsamet Ünal, KOTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Nuriye Köksal, ilçenin tanınmış işadamlarından Cem Turan, Selami Çır, Göksel Öztonga, oda üyelerini ziyaret ederek hem görüş ve önerilerini dinledi hem de odanın çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.

İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte Sırça Köşk'e geçildi. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Bülent Karagöz, KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, yönetim ve meclis üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Kocaeli'nin en kurumsal ailesini Başiskele iftarında, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, MÜSİAD Eski Başkanı Recep Bilal Şengün, Kocaeli Kent Konseyi Eski Başkanı Halil İbrahim Kahraman, sivil toplum kuruluşu yöneticileri de yalnız bırakmadı.

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, "Bu mübarek günlerin hürmetine vatanımız üzerinde oynanan tüm oyunlar bertaraf olur inşallah. KOTO olarak 'Biz' olma anlayışıyla düzenlediğimiz en özel organizasyonlarımızdan olan '7 ilçede 7 iftar' organizasyonumuzun sonuncusunu da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ramazan ayının bereketinden, feyzinden faydalanmak; siz değerli dostlarımızla birlikte olmak; bizleri son derece mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özdağ Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title