Haberler

Körfez Belediyesi'nden Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek müzedeki eserleri inceledi.

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek müzedeki eserleri inceledi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol'un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş'a, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve İlişkiler Müdürü Aslı Kuş eşlik etti. Kocaeli'de ve Körfez'de basın ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede yeni projeler konuşuldu. Ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve beraberindekiler Kocaeli Basın Müzesi'ndeki eserleri tek tek inceledi.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı İsa Taş, "Basın Müzesi tarih kokuyor, bizlere geçmişten günümüze bir yolculuk yapma fırsatı verdi. Basın müzesi ilimizin en önemli olduğu kadar en değerli müzelerinden birisi. Kentimize bu kadar güzel bir müzeyi kazandırdığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret nedeniyle büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Gürol, "Körfez Belediyesi'ni cemiyet olarak her zaman yanımızda hissettik. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran bizleri hiçbir alanda yalnız bırakmadı. Kendisine buradan selamlarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Sizlere de Kocaeli gazeteciler cemiyetimizi ve basın müzemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetin Gürol İsa Taş Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title