Haberler

Konak Kent Konseyi Yeni Başkanını Seçti

Konak Kent Konseyi Genel Kurulu, Konak Belediyesi Dr.

Konak Kent Konseyi Genel Kurulu, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Yoğun katılımın yaşandığı Genel Kurulda 2011 yılı çalışmaları değerlendirilirken tüzükte yapılan değişiklilerle de konseyin daha verimli çalışması sağlandı.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger,

Ankara Çankaya Kent Konseyi Başkanı Işıkhan Güler, Bayraklı Kent Konseyi Başkanı Ali Çelik, Seferihisar Kent Konseyi Deniz Tolga İnci, Buca Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldız Yılmaz Kurt, Gaziemir kent Konseyi Başkanı Yusuf Vangöl ve Güzelbahçe Kent Koseyi Başkanı Ozan Parlar'ın da konuk olarak katıldığı Genel Kurulda yapılan oylamayla yeni yürütme kurulu belirlendi. Seçim sonuçlarına göre Yürütme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Erten olurken, Başkan Yardımcılığına Tayfun Maro, Genel Sekreterliğe ise Hamit Mumcu getirildi.

Yürütme Kurulu üyelerini Göztepe Mahalle Temsilcisi Caner Erez, Çankaya Mahalle Temsilcisi İpek Samgan, Muratreis Mahalle Temsilcisi Naime Yaprak, BİLSES Temsilcisi Reyhan Pınar Demir, İlçe Temsilcisi Samet Demir ve EKAF Temsilcisi

Yılmaz Türk

oluşturdu.

Konak Kent Konseyi önceki dönem ve Onursal Başkanı Prof. Adnan Oğuz Akyarlı, Genel Kurul'da gerçekleştirdiği konuşmasında "Bizim gücümüzü oluşturan en önemli paydaşımız elbette tüm çalışmalarımızda bizi destekleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak Belediyesi başkan yardımcıları ve bürokratlarıdır. Konak'ın sorunlarını tanımak, fırsatları değerlendirmek ve kente yarar sağlamak adına gönüllü bir kuruluş olarak burada önemli çalışmalar gerçekleştirdik" dedi. Kent Konseyi'nin yeni yürütme kurulunu kutlayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir için birlikte çalışacaklarını ve desteklerinin süreceğini belirterek şunları söyledi: "İzmir'in gülen yüzü Konak'ta Kent Konseyimizin gönüllü çalışmalarıyla ve yerel yönetimle Konsey arasında yakalanan uyumla katılımcı demokrasinin vücut bulduğunu söyleyebiliriz. Kentlilik bilincinin oluşmasında ve kente sahip çıkılmasında önemli bir yol kat ettik. Sorunları tespit edip çözümde birlikte yer almak ve birlikte hareket emek anlamında Konak Kent Konseyi bugüne kadar gerçekten özveriyle, emekle çalıştı. Konseye katılımın giderek arttığını, İzmirlinin kenti daha çok sahiplendiğini görmek mutluluk veriyor. Bir önceki yönetim kurulu çok başarılı bir süreç yaşattı. Yeni yönetim kurulunun da aynı heyecanla, İzmir sevgisiyle ve İzmirli olmanın bilinciyle çalışacağından emin olarak başarı dileklerimizi iletiyor ve kutluyoruz.

(AH-)

05.02.2012 10: 08 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title