Haberler

Köktaş'tan Arslan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Adem Arslan'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Adem Arslan'ı makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Genel Sekreter Adem Arslan'a Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Kayaoğlu da eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Samsun'a hizmet noktasında bürokrasi ve siyaset olarak her zaman ortak akılla birlik ve beraberlik içerisinde çalışılacağını söyledi. İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek teşekkür etti.

Başkan Köktaş, yerel yönetimlerde İl Özel İdarelerinin kalkınmanın öncüsü olduğunu belirterek,

"İlimizde yapılan yatırımların çoğunda İl Özel İdaresi'nin imzasının olduğunu görüyor ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Arslan'a yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Ziyarete AK Parti yönetim kurulundan Necmi Şener, Adnan Varol ve İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Numanoğlu da katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title