Haberler

Kocaeli'deki Palamar Tepesi Gün Batımı Manzarasıyla Görenleri Mest Ediyor

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan Palamar Tepesi, gün batımı manzarasıyla binlerce vatandaşı kendine çekiyor. İstanbul'a yakın olan bu yer, günü birlik tatilcilerin ve kampçıların uğrak noktası haline gelmiştir. Palamar Tepesi'nde oturarak gün batımını izlemek isteyen vatandaşlar, dron ile havadan görüntülendi.

Kocaeli'de bulunan Palamar Tepesi gün batımı manzarasıyla görenleri mest ediyor. Bayram tatiliyle birlikte binlerce vatandaş kilometrelerce uzaktan Palamar Tepesi'nde gün batımı izlemeye geliyor.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan Palamar Tepesi manzarasıyla görenleri mest ediyor. İstanbul'a yakın olan yerler özellikle günü birlik tatil yapanlar veya çadır kurarak kamp yapan vatandaşların uğrak noktası. Palamar Tepesi gün batımı manzarasını izlemek isteyen binlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Vatandaşların ve çiftler tepeye oturarak gün batımı manzarasını izliyor. Vatandaşların oluşturduğu yoğunluk dron ile havadan görüntülendi.

Manzarayı izlemek üzere alanda bulunan kampçı Eray Tuberk, "Biz İzmitli olduğumuz işin sürekli buraya geliyoruz. Buralı sayılırız yani, Hafta sonları ve özel günlerimizde de geliyoruz. Özellikle burada duruyoruz ama çok aşağıya inmiyoruz. Tabi ki herkese tavsiye ederim ama çokta tavsiye etmemek gerekir diye düşünüyorum. Buraları gerçekten temizliyoruz biz gelenler çok pis bırakıyorlar çünkü. Bizde gün batımı izliyoruz ve izleyeceğiz bugünde" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Kocaeli Turizm Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title