Haberler

Kızılay Ağrı Şubesi Çocuklara Bayramlık Kıyafet Sürprizi Yaptı

Güncelleme:

Türk Kızılayı Ağrı Şubesi gönüllüleri, Ramazan Bayramı öncesi çocuklara bayramlık kıyafet sürprizi yaptı. Kızılay ekipleri, bağışçıların destekleriyle 400 çocuğu sevindirdi ve arefe gününde 100 çocuğu daha bayramlık kıyafetlerle mutlu etti.

Türk Kızılayı Ağrı Şubesi gönüllüleri, Ramazan Bayramı öncesi çocuklara bayramlık kıyafet sürprizi yaptı.

Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, her yıl çocuklar için yaptığı bayramlık kıyafet sürprizini bu yılda yerine getirdi. Bağışçıların destekleri ile Ramazan ayı boyunca 400 çocuğu sevindiren Kızılay ekipleri arefe gününde 100 çocuğu daha bayramlık alarak mutlu etti. Kızılay'ın belirlediği giyim mağazasına gelen çocuklar, istedikleri kıyafetleri gönüllerince seçerek aldı.

Kızılay Ağrı şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada, "Bugün Arefe günü, yarın nasipse Bayrama kavuşacağız. Ramazan ayı boyunca çocuklarımızı mutlu ettik. Aon günde de 100 çocuğumuzu mağazaya getirerek bayramlık kıyafetlerini giydirdik. Bayram demek çocukların neşesi ve mutluluğu demek, onların bayramda mutlu olması bizleride çok mutlu edecek. Desteklerinden dolayı Bağışçılarımıza çok teşekkür ederim" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Türk Kızılayı Kızılay Ağrı Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title