Haberler

Müge Anlı'yı çıldırtan fotoğraf! 15 yaşındaki kızı kaçıran adam canlı yayında gözaltına alındı

Güncelleme:

15 yaşındaki kızının 48 yaşındaki N.A tarafından kaçırıldığı iddia eden anne, Müge Anlı'dan yardım istedi. Adamın kız çocuğuna sarıldığı bir fotoğrafı görünce çılgına dönen Anlı, "Bir baba bile kızına bu şekilde sarılmaz. Sen nasıl sarılabiliyorsun? Buradan kamuoyu olarak yetkililere ihbarda bulunuyorum" diyerek isyan etti. Harekete geçen ekipler, şahsı canlı yayında gözaltına aldı.

İstanbul Silivri'de yaşayan 15 yaşındaki Y.S., 25 Ağustos'ta kayıplara karıştı. Günlerce kızına ulaşamayan S.K., Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan gözü yaşlı anne, 15 yaşındaki kızının 48 yaşındaki N.A. tarafından kaçırıldığını ileri sürdü.

Müge Anlı'yı çıldırtan fotoğraf! 15 yaşındaki kızı kaçıran adam canlı yayında gözaltına alındı

FOTOĞRAF EKİPLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Anne, şahsın daha önce kızını kaçırmak için evlerinin penceresine merdiven bile dayadığını anlattı. İddiaların odağındaki N. A., küçük kızla bir ilgisi olmadığını söyleyerek iddiaları reddetti. Müge Anlı'nın ulaştığı, 48 yaşındaki N.A.'nın kayıp Y.S'ye arkadan sarılırken olan fotoğrafı ise emniyet yetkililerini harekete geçirdi. Müge Anlı, "Bir baba bile kızına bu şekilde sarılmaz. Sen nasıl sarılabiliyorsun? Buradan kamuoyu olarak yetkililere ihbarda bulunuyorum" dedi.

Müge Anlı'yı çıldırtan fotoğraf! 15 yaşındaki kızı kaçıran adam canlı yayında gözaltına alındı

ANLI CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ

Müge Anlı'nın canlı yayınını ihbar kabul eden Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, N.A.'yı canlı yayında gözaltına aldı. Ekranda N.A.'yı görüp tanıyan izleyiciler; Müge Anlı'yı arayarak, şahsın küçük yaştaki kızları rahatsız ettiğini anlattılar. İsyan ettiren olayın ardından Müge Anlı, "Bu fotoğraf binlerce çocuğun eğitim ve iş hayatından mahrum kalmasına sebep oluyor" açıklamasını yaptı.

Müge Anlı'yı çıldırtan fotoğraf! 15 yaşındaki kızı kaçıran adam canlı yayında gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müge Anlı Silivri Haberler

500

Yorumlar (11)

Mustafa Özbulat:

ALLAH belasını versin akıllı telefonun...???

262
30
yanıtYanıtla
Mustafa Özbulat:

Olumsuz diyenleride Anlıyorum. Sizden ricam sevda türküsev'i bir dinleyin lütfen.

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

akilli telefonun bilgisayarin ne sucu var cagdas modern ülkelerin halki cogunlukla bu teknolojiden yararlanirken bizde zararli yönlerine asiri ragbet var düsüne biliyormusunuz avrupada en fazla akilli telefon Türkiyede kullaniliyormus bir bakin sokakta her kesimden her yastan insanin telefonu cebinde degil elinde devamli onla mesguller.

yanıt1
yanıt0
zübükzade:

Eğer şeriat olsaydı şuanda hicbirşey yapamazlardı bu olaya kör topal ağır aksaktaolsa cumhuriyetin getirdiği kanunlar'la yakalandı kız geri alındı

28
17
yanıtYanıtla
Sinan Tepe:

şeriat olsa fıkıhta evli adam zina yaptı ıdam edilir hürriyetten men ettiği için idam edilir nikahın gizlisi olmaz rızasız olmaz ailesi izin vermese olmaz idam edilir yani iki kesin ama muhtemelen üç defa idam edilir

yanıt3
yanıt1
Demir Acer :

diger kadin ben zamaninda sikayetci oldum diyor; demekki hep ayni sonuc, acaba hakimler savcilar hakimler kolluk gucleri neden bu ulkede varlar???????????bunlarin isleri ne acaba.

35
3
yanıtYanıtla
Mehmet Erkek:

şeriat sevicileri bu habere yorumsuz kalmış canları sıkılmış belli ki

15
14
yanıtYanıtla
Fakır:

cahilce yorumlar yapma. oku öğren gel yorumla. memmet

yanıt1
yanıt3
Hakan Arslanoglu:

Müge Anlı geçmişteki Güzin Ablanın görüntülü versiyonu.. Helal Sana Müge Anlı..

10
4
yanıtYanıtla
Hasan Emrah KEMAL :

Ters kelepçe yanlış olmuş. Adam polislerden şikayetçi olsa kazanır. Aleni teröristlere, adam öldürenlere, bombalı eylem yapanlara bile ters kelepçe takamazlarken bu olaya ters kelepçe takmak güzel şov olmuş.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title