Haberler

Kirli Hava Ölçüm Cihazına Vatandaş Tepkisi

Bursa'da 5 tane bulunan kirli hava ölçüm cihazlarından 6'ncısı Davutkadı'ya yapılıyor.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yeşil alana kirli hava ölçüm cihazı konulması vatandaşların tepkisine yol açtı

Bursa'da 5 tane bulunan kirli hava ölçüm cihazlarından 6'ncısı Davutkadı'ya yapılıyor. Yol kenarındaki yeşil alan üzerine yapılacak cihaz mahalle sakinlerini rahatsız etti. Bahse konu yeşil alan mahalle halkı tarafından bir birleriyle sohbet edip dinlenme mekanı olarak kullanılıyor.

Firma yetkilileri kirlilik ölçüm cihazı konulduğunu söylerken, mahalle halkı ise baz istasyonu olduğunda ısrarlı. Cihazın yapımı için ağaçların da kesildiğini söyleyen mahalle esnafından Fevzi Kaya, "Buraya ne yapılacağı önemli değil, bazıları kirli hava ölçüm cihazı, bazıları ise baz istasyonu diyor. Binaların arasında burada serinliyoruz. Yaşlılarımız dinleniyor, çocuklarımız oturuyor. Buraya baz istasyonu dikmeyeceklerine dair kim garanti verebilir? Çocuklarımız neden zehirlensin, biz neden zehirlenelim?" diye konuştu.

Bazı vatansdaşlar ise çalışmaların durdurulması için imza toplayıp yetkili mercilere müracaat edeceklerini söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title