Haberler

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz'da, şehir içi yolcu taşımacılığına zam yapıldı.

Lüleburgaz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, şehir içi yolcu taşımacılığına zam yapıldığını söyledi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada belediye meclis kararıyla yolcu taşımacılığına zam yapıldığını belirtti.

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesi nedeniyle taşıma ücretlerine zam yaptıklarını ifade eden Koç, "Öğrenci ücretlerinin 1 liradan 1,25 liraya, vatandaşları ise 1,75 liraya taşıyacağız" dedi.

İçme suyu seviyesi dijital sistemle kontrol ediliyor

Lüleburgaz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Necmi İnci, içme suyunun seviyesinin dijital sistemle takip ettiklerini bildirdi.

İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada müdürlük olarak ilçenin içme suyu kontrolünün dijital ortamdan kontrol edildiğini söyledi.

Lüleburgaz'da 43 bin olan su abonesine 4 depo, 22 kuyu ve 2 terfi merkezi ile en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten İnci, "Lüleburgaz halkına en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bunun içinde içme suyu depoları için kurduğumuz dijital sistem sayesinde herhangi bir olumsuz durumu direk bilgisayar ekranından görebiliyoruz. Olaya internet olan her yerden acilen müdahale edebiliyoruz. Şu anda son yağmurla beraber de Lüleburgaz'ın su sorunu yok" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Lüleburgaz Kenan Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title