Haberler

Kırklareli Belediyesi'nden "Kış Konseri"

Kırklareli Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği, Kırklareli Sanat Severler Derneğinin sahne aldığı 'Kış Konseri' Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kırklareli Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği, Kırklareli Sanat Severler Derneğinin sahne aldığı 'Kış Konseri' Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kırklareli Sanat Severler Derneği, 'Kış Konseri' ile sanat müziği sevenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konsere, çok sayıda sanat müziği sevenleri katıldı. Konserde Şef Udi Mete Şentürk yönetiminde 12 Türk Sanat Müziği eseri seslendirildi. Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, solo eserler vatandaşları mest etti.

Belediye Başkanı Çavit Çağlayan, konser sonunda Kırklareli Sanat Severler Derneği Başkanı Gülhiz Aktoprak, Şef Mete Şentürk'e bir buket çiçek verdi. Katılımcılar, belediyenin düzenlediği organizasyonda sanatseverler ile bir araya geldikleri için Başkan Çağlayan'a teşekkür etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Çağlayan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title