Haberler

Kestel'de tamamlanan Şehit Eren Bülbül Parkı hizmete açıldı

Güncelleme:

Kestel'de tamamlanan Şehit Eren Bülbül Parkı hizmete açıldı Kestel Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve şehit Eren Bülbül'ün isminin verildiği park hizmete açıldı.

Kestel'de tamamlanan Şehit Eren Bülbül Parkı hizmete açıldı

BURSA - Kestel Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve şehit Eren Bülbül'ün isminin verildiği park hizmete açıldı.

Kestel Belediyesi tarafından Vani Mehmet Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve 11 Ağustos 2017 yılında PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül'ün isminin yaşatılacağı park hizmete açıldı. 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu parkta çocuk oyun grupları, spor alanı, yürüyüş yolu ve dinlenme alanları bulunuyor. Ayrıca Bursa'nın simgelerinden olan dev Karagöz ve Hacivat heykeli de vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

"Şehidimizin ismi kıyamete kadar yaşayacak"

Şehit Eren Bülbül Parkı'nın açılışında konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, "Bugün açılışını yapmak için bir araya geldiğimiz parkımıza kahraman şehidimiz Eren Bülbül evladımızın ismini verdik. Şehidimizin ismi kıyamete kadar yaşayacak. Böylesine güzel bir duyguya vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Belediye meclisimizde aldığımız karar ile parkımızın ismini Eren Bülbül olarak tescilledik. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm partilerimizin katkısıyla bu ismi yaşatıyoruz. Bu bize mahallemize kazandırmış olduğumuz bir parktan çok daha öte gönül rahatlığı veriyor. Bu parka gelen, bu parkın önünden geçen herkes duvarda yazan 'İyi ki varsın Eren' yazısını görecek ve şehidimizi dualarla anacak. Şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Parkın açılış törenine Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, AK Parti Kestel İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Aliman, Kamil Yıldız, MHP Kestel İlçe Başkanı Ahmet Eraslan, İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, Belediyespor Başkanı Kenan Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kestel Belediyesi Eren Bülbül Kestel Belediye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title