Haberler

Kepsut'ta Görkemli Düğün

Kepsut Belediyesi Basın Bürosu Sorumlusu Muzaffer Karakoyun'un kızı Yağmur Karakoyun görkemli bir düğün ile Burak Balıkçı ile evlendi.

Kepsut Belediyesi Basın Bürosu Sorumlusu Muzaffer Karakoyun'un kızı Yağmur Karakoyun görkemli bir düğün ile Burak Balıkçı ile evlendi.

Kepsut Kapalı Pazar Yeri'nde yapılan düğün törenine Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Ak Parti İl Genel Sekreteri M.Akif Okur, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Demir, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Cankurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, İlçe Tarım Müdürü Erol Ziyadoğlu, Orman İşletme Şefi Fatih Yılmaz, Kepsut Ak Parti İlçe Başkanı Barış Kırgöz, İGM

üyeleri Osman Uysal, Yakup Sarp, Meclis Üyeleri Soner Filiz, Kadir Aktaş, Feyzullah Uygur, Şükran Soğan, İsmail Yiğit, Ahmet Kulalı, Kepsutspor Başkanı Mesut Ayazoğlu ve davetliler katıldı. Çiftin nikahını Belediye Başkanı İsmail Cankul kıydı. Yağmur Karakoyun ve Burak Balıkçı'ın nikahını kıyan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, genç çiftlere ömür boyu mutluluk diledi.

Başkan Cankul, "Evlilik çok önemli bir kurum. Karşılıklı saygı ve sevgiye dayanıyor. Birbirinize

saygınızı hiçbir zaman yitirmeyin. Bir ömür boyu hastalıkta ve sağlıkta birbirinize hep destek olun. Her gününüz, her geceniz şu anki gibi olsun. Yüzünüzdeki gülüş ve heyecan hiç eksik olmasın. Böylesine güzel evlatlar yetiştirdiği için ailelerini de tebrik ediyorum. İnşallah sizler de bu vatana hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz" dedi.

Genç çiftleri tebrik eden Başkan Cankul, evlilik cüzdanını Yağmur

Karakoyun'a teslim etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Cankul Balıkesir Ak Parti Kepsut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title