Haberler

Kemalpaşa Belediye Başkanından Kavaklıdere Köylülerine Hizmet Sözü

İzmir'in Bornova İlçesine Bağlı Kavaklıdere Köy Halkı, Belediye Hizmetlerinden Yararlanamadıklarını İleri Sürdü. Köy Ziyareti Sırasında Kemalpaşa Belediye Başkanı'na Dert Yanan Vatandaşa Yakup Karaca, " Bağlanın Bize, Hizmet Verelim Size "Dedi.

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kavaklıdere köy halkı, belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını ileri sürdü. Köy ziyareti sırasında Kemalpaşa Belediye Başkanı'na dert yanan vatandaşa Yakup Karaca, " Bağlanın bize, hizmet verelim size "dedi.

Ege Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş ile Kavaklıdere köyüne hemşehri ziyaretine giden Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca, halkın dertlerini dinledi. Bornova Belediyesi'nden hizmet alamadıklarını söyleyen köy halkından İsmail Çakır, Mustafa Bozan, Ünal Güngör, Ahmet Dağdelen, Muhammet Dağdelen ve Selim Aygün, Başkan Karaca'dan destek istedi. Seçim zamanı siyasilerin köylerinden hiç ayrılmadıklarını ancak bugün vaadlerinin hiçbirini yerine getirmediklerini ileri süren köy sakinleri, " Yol,içme suyu,alt yapı gibi önemli problemlerimiz var bunların çözümlenmesini istiyoruz " dediler. Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş ve Basından Sorumlu Kurul Başkanı Yüksel Güven de, hemşehrileri Başkan Yakup Karaca'dan köy için destek istediler. Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca da, " Buraya Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım yapması gerekiyor ancak, referandumla Kemalpaşa'ya bağlanırsanız biz de belediye olarak hizmet etmeye hazırız. Zaten Kavaklıdere köyü Kemalpaşa'ya daha yakın ama Bornova'ya bağlı " diye konuştu. Köy halkı da referandumu düşünebileceklerini ifade ettiler.

(NB-YK-

(NB-YK-Mİ-)

20.04.2007 13:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title