Haberler

Keçiören Baharı Lalelerle Karşıladı

Keçiören baharın gelişini lalelerle kutladı.

Keçiören baharın gelişini lalelerle kutladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 21 Mart Nevruz Bayramı'nda vatandaşlara lale dağıttı.

Bahar bayramı Nevruz'da Keçiören lalelerle donatıldı. İlçedeki parklara ve yeşil alanlara 600 bin adet lale dikilirken, 300 bin adet lale de vatandaşlara dağıtıldı. Kalaba Yürüyüş Yolu Parkı, İsa Yusuf Alptekin Parkı ve Yavuz Sultan Selim Parkı'nda lale dağıtımı etkinliğine Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı. Vatandaşların Nevruz Bayramı'nı kutlayan Başkan Ak, hem lale dağıttı hem de Keçiörenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Lale dağıtımı sırasında Keçiörenli bir vatandaş "Merhaba Başkanım, çok güzel çalışıyorsunuz gerçekten. Keçiören'de her şey çok güzel gidiyor" deyince Başkan Ak da "Parkları çiçeklendiriyoruz, ama evleri de çiçeklendirelim istedik" yanıtını verdi. Vatandaşlarla sohbet ederek hatır soran Başkan Ak, çiçek verdiği çocukların bahar bayramını da öperek kutladı. Vatandaşlara dağıtılan lalelerin saksılarında "Nevruz Bahar Bayramı, içerdiği güçlü anlamlarla yeni bir uyanışa, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrıdır. Mustafa Ak, Keçiören Belediye Başkanı" notu yer aldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevruz Bayramı Bahar Bayramı Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title