Haberler

Kaza Üstüne Kaza

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde aynı dakikalarda meydana gelen 2 ayrı kazada ikisi ağır 3 kişi yaralandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde aynı dakikalarda meydana gelen 2 ayrı kazada ikisi ağır 3 kişi yaralandı. İlk kazada motosiklete çarpan kamyonet olay yerinden kaçıp izini kaybettirirken, karşı şeritte meydana gelen ikinci kazada ise başka bir motosiklete çarpan otomobilde yolcu olarak bulunan 6 aylık hamile kadının, kazazedeye yardım etmeye çalıştığı sırada otomobilde bıraktığı çantası çalındı.

Aydın- Denizli Karayolu'ndaki ilk kaza saat 22. 00 sıralarında Nazilli Asayiş Büro Amirliği yakınında meydana geldi. Hüseyin Yapıcı (27) idaresindeki 09 PB 917 plakalı motosiklete dönüş yaptığı sırada plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir kamyonet çarpıp olay yerinden kaçtı.

Kazada, motosiklet sürücüsü Yapıcı ve eşi Müşerref Yapıcı (23) yaralandı. Yolun karşı şeridinde ise meydana gelen diğer kazada da Alparslan Türkeş Bulvarı'ndan Devlet Karayolu'na çıkan Hasan Kuru (18) yönetimindeki 09 RY 465 plakalı motosiklet, Çağlar Canbaz'ın (24) kullandığı 09 EY 671 plakalı otomobilin altına girdi.

Yaklaşık 15 metre otomobilin altında sürüklenen ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Kuru, ölümden döndü. Her iki kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Yaralılardan Müşerref Yapıcı ve Hasan Kuru'nun hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Kaza sırasında yaşanan can pazarını fırsat bilen hırsızlar, kazaya karışan 09 EY 671 plakalı otomobil sürücünün eşi 6 aylık hamile Özlem Canbaz'ın (24) çantasını çalarak kayıplara karıştı.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Kuru'ya yardım ettikten sonra otomobile gelen Özlem Canbaz, çantasının çalındığını fark etti. Genç kadın, 'Bu nasıl insanlık. Bu kadar da duyarsızlaştık mı' Burada can pazarı yaşanırken, diğer taraftan hırsızlar fırsat kolluyor.

Allah'ından bulsunlar. Biz yaralıya yardım etmeye çalışırken gelip çantamı çalıyorlarö diye tepki gösterdi. Çalınan çanta içerisinde bir bilezik, altın takılar ve 400 TL ile kredi kartlarının bulunduğu öğrenildi. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

POLİSE İHBAR ARACI YAKALATTI

Kazadan yaklaşık 2 saat sonra polise yapılan ihbarla harekete geçen asayiş ekipleri 09 PB 917 plakalı motosiklete çarparak kaçan kamyoneti olay yerine bir kilometre mesafede olan Yeşilyurt Mahallesi 1121 Sokak'ta terk edilmiş halde buldu.

Kamyonetin sürücüsü tespit edilemezken 09 NG 105 plakalı araç çekici yardımıyla otoparka çekilerek. Polis kamyonet sürücüsünü tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title