Haberler

Kayseri'de Guınness Rekoru Denemesi

Kayseri Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri Tarafından Bez Üzerine Hazırlanan €˜mavi Yolculuk' Konulu El Baskısı Çalışmasının Guinness Rekorlar Kitabı'na Girmesi İçin Noter Huzurunda Ölçümü Yapılarak Tescillendi.

Kayseri Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından bez üzerine hazırlanan ‘Mavi Yolculuk' konulu el baskısı çalışmasının Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi için noter huzurunda ölçümü yapılarak tescillendi.

Daha önce dünyanın en uzun resmini yaparak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi başaran Kayseri Tevfik Kuşoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, bu defa da dünyanın en geniş el baskısıyla ikinci kez rekorlar kitabına girmek için 2 bin 944 metrekare uzunluğundaki çalışmasını noter huzurunda tescillediler. 106 öğrencinin katılımı ile farklı renklerde hazırlanmış olan su bazlı boyalar kullanılarak oluşturulan 'Mavi Yolculuk' temalı el baskısı Atatürk Şehir Stadyumu yanında bulunan dış sahada açıldı. Kanser hastaları yararına yapılan çalışma, Kayseri 5. Noter Başkatibi Nuri Bülbül ile şahitler Talas Kaymakamı Salih Bıçak ve avukat Mustafa Soygüllece huzurunda 2 bin 944.62 metrekare olarak hesaplandı.

Açıklamalarda bulunan Okul Müdür Yardımcısı Erdem Örnek, şuan 2 bin 500 metrekare olan ve Katar'ın Doha kentinde RasGas Limited Şirketi'ne ait olan rekoru kırmak istediklerini söyledi. Yaklaşık olarak iki eğitim öğretim yılı boyunca lösemi hastası öğrencilerinin de katılımıyla özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Erdem Örnek, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Vali Mevlüt Bilici ile AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel'de el baskısı yaparak öğrencilere destek olması dikkat çekti. Törene Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Ongun Yalçın, ile öğrenci ve velilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

(İA-MSA-Y) 20.06.2008 12:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title