Haberler

Kayseri'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 35 milyon TL'lik asfalt yatırımı

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ne giden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki tamamlanan asfalt yol incelemesinde bulunarak, yolun 35 milyon TL'lik bir yatırımla yenilendiğini ve artık konforlu bir şekilde kullanılabileceğini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de üretimin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi'ne giden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki tamamlanan asfalt yol incelemesinde bulunarak, "35 milyon TL'lik yağ gibi asfalt oldu" diye konuştu.

Ulaşılabilir bir şehir için yollardaki konforu ve güvenliği arttırma ile genişletme ve iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 3 şerit şeklinde yeniden yenilenen ve asfaltı yapılan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yolunda açıklamalarda bulunarak, yolun hayırlı olması temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi'mizle, Altınoluk Mahallemizin arasındaki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'mızın bu kısmının hem geliş-hem gidiş kısmını 3 şerit şeklinde yeniden yeniledik, asfaltını yaptık, orta refüjü düzenledik ve kenarlarda su kanallarını yeniden yaptık. Ayrıca her iki tarafın da duvarlarını yeniledik" diye konuştu. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşım sağlayan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nı kullanan vatandaşlar tarafından dua aldıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, yolun 35 milyon TL maliyeti olduğunu ifade ederek; "Kısacası yaklaşık 35 milyon TL'lik bir yatırım ile burası çok kullanılan ve ağır tonajlı araçların geçmesinden kaynaklı olarak da standardının bozulduğu ve kademelerin oluştuğu bir boyuttan artık yağ gibi asfaltının olduğu ve iş adamlarımızın buradaki Organize Sanayi'mizin gerçekten çalışan kardeşlerimizin hepsinin bizlere dua ettiğini gördük" ifadelerini kullandı. Açıklamasında Büyükkılıç, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Ben emeği geçen Fen İşleri ekibimize teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun diyorum. Cenab-ı Allah kaza bela vermesin" diyerek yolu kullanan sürücülerden kurallara uymaları ve aşırı hız yapmamaları ricasında bulundu.

Başkan Büyükkılıç'a incelemeler esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da eşlik etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Fatih Sultan Mehmet Fatih Sultan Mehmet Memduh Büyükkılıç Kayseri Fatih Ulaşım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title