Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 15 Yeni Elektrikli Otobüsü Tanıtacak

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çevre dostu araçlarla toplu taşıma filosunu genişleterek şehir içi ulaşımını sürdürülebilir hale getirdiklerini duyurdu. 15 adet yeni elektrikli otobüsten 8'i teslim alındı ve tanıtım programı düzenlenecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, toplu taşıma araç filosunu çevre dostu araçlarla genişleterek şehir içi ulaşımını daha sürdürülebilir hale getirdiklerini belirterek, siparişi verilen 15 adet yeni elektrikli otobüsten 8'inin teslim alındığını, yarın Cumhuriyet Meydanı'nda tanıtım programı düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında önemli adımlar atmaya devam ederken, Kayseri Ulaşım A.Ş. filosuna 15 adet 18 metrelik elektrikli körüklü otobüs ekledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kayseri'nin ulaşımını daha modern ve konforlu hale getirme hedeflerinde kararlı olduklarını belirterek, sipariş verilen 15 araçtan 8'inin Ulaşım A.Ş. tarafından teslim alındığını ifade etti.

Bu yeni araçlarla ulaşım filosunun gençleştiğini ve kentte sıfır emisyonlu ulaşımın kapılarının aralandığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Kayseri'nin çevre dostu bir şehir olma vizyonuna bu adımı ekliyoruz. Yerli üretim ve yüzde 100 elektrikli olan bu araçlar, 18 metre uzunluğu ve 144 yolcu taşıma kapasitesiyle öne çıkıyor. Alçak tabanlı olmaları, hızlı yolcu indirme ve bindirme ile en önemli işlevi ise erişilebilirlik özelliği ile engelli dostu olanağı sunuyor, böylece şehir içi ulaşımda konforu arttırıyor" şeklinde konuştu.

Büyükkılıç, Kayseri'yi her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da daha iyi noktalara taşıma gayretinde olduklarını vurgulayarak, yeni elektrikli 15 araçtan 8'inin 30 Aralık 2023 saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda görücüye çıkacağını söyledi.

Tüm Kayserilileri çevre dostu yeni otobüsleri görmeye davet eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, şehir içi ulaşımda çevre dostu çözümleri ve teknolojik yenilikleri bir araya getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç Kayseri Ulaşım Çevre Belediye Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title