Haberler

Kayseri Büyükşehir, Ahlat'ta çadırını kurdu, fetih kutlamalarına başladı

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığı 1071 yılındaki Malazgirt Meydan Muharebesi'ni anmak ve Kayseri'yi tanıtmak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da Ahlat'ta yerini aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığı 1071 yılındaki Malazgirt Meydan Muharebesi'ni anmak ve Kayseri'yi tanıtmak adına her yıl olduğu gibi bu yıl da Ahlat'ta yerini aldı.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'nin tarihini, doğasını ve kültür ile medeniyet unsurlarını tanıtmayı sürdürürken, bu doğrultuda gerçekleşen tüm fırsatları da değerlendiriyor. Bu çerçevede '952'nci yıl Anadolu'nun Fethi, Malazgirt 1071 Fetih Kutlamaları Programı'na keçeden yapılmış çadırı ile katılan Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'yi ziyaretçilere tanıtıyor.

BÜYÜKŞEHİR, 4'ÜNCÜ KEZ KATILIYOR

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Ahlat Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen 952'nci yıl Anadolu'nun Fethi, Malazgirt 1071 Fetih Kutlamaları Programı'na katılan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 4'üncü kez yer aldığı programda fethi anarken, kadim kent Kayseri'yi de ziyaretçilere tanıtıyor.

KADİM ŞEHİR KAYSERİ'NİN DEĞERLERİ TANITILIYOR

Sivil Toplum Teşkilatları, federasyonlar ile il ve ilçe belediyelerinin katılım gösterdiği programda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'nin folklorik, gastronomik değerleri ile el sanatlarını, doğal ve tarihi özelliklerini anlatarak tanıtıyor.

952'nci yıl Anadolu'nun Fethi, Malazgirt 1071 Fetih Kutlamaları Programı, 25 Ağustos 2023'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile sonlanacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Malazgirt Kayseri Ahlat Turizm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title